tentang Kamiabout_us_img

Solusi Komprehensif pikeun Aplikasi Daya Listrik
Panyadia Produk Terpadu Anjeun

Shanghai Malio Industrial Ltd., kantor pusatna di hub ékonomi dinamis Shanghai, Cina, specializes dina komponén pangukuran, bahan magnét.Ngaliwatan taun ngembangkeun dedicated, Malio geus robah jadi ranté industri nyadiakeun integrasi desain, manufaktur, jeung operasi dagang.

aoutt

Pilih kami

Ngalangkungan kaahlian industri langkung ti tilu puluh taun, urang gaduh pangaweruh anu teu aya tandinganna dina standar industri, prakték pangsaéna, sareng tren anu muncul.Kabeungharan pangalaman ieu nguatkeun urang pikeun nawiskeun wawasan anu teu ternilai, nyandak kaputusan anu dimaklumkeun, sareng ngarengsekeun tantangan anu rumit.Komitmen kami pikeun kaunggulan ngalegaan pikeun nganteurkeun pangalaman anu dipersonalisasi sareng disesuaikan anu saluyu sareng sarat unik unggal palanggan.

Kamampuhan integrasi vertikal kami di sakuliah hulu, hilir, jeung ranté industri patali ngamungkinkeun urang pikeun nawarkeun solusi komprehensif ka konsumén urang.Ku seamlessly integrasi sagala rupa aspék ranté suplai, urang éféktif ngurangan waragad bari ngaronjatkeun efisiensi sarta produktivitas, pamustunganana nyetir tumuwuhna sustainable pikeun klien kami.

Inti operasi urang aya sistem jaminan kualitas anu kuat, mastikeun pangiriman konsisten produk kualitas luhur bari ngaminimalkeun cacad sareng runtah.Ngaliwatan ukuran kadali kualitas anu ketat sareng inisiatif perbaikan anu terus-terusan, kami ngajukeun jangji reliabilitas sareng kaunggulan dina unggal produk anu kami kirimkeun.

Saterusna, sistem purna jual dewasa urang boga fungsi minangka cornerstone kapuasan customer, nawarkeun bantuan gancang sarta solusi éféktif pikeun sagala masalah atawa tantangan encountered kalawan produk atawa jasa urang.Tim dukungan khusus kami siap pikeun ngajawab patarosan, nyayogikeun pitunjuk téknis, sareng mastikeun pangalaman anu mulus sapanjang siklus kahirupan produk.

Pilih kami sareng alami bédana anu tiasa dilakukeun ku kapamimpinan industri puluhan taun, solusi terpadu, jaminan kualitas, sareng dukungan saatos penjualan anu luar biasa pikeun bisnis anjeun.

  • item_info
  • item_info
  • item_info
yb

News & Kajadian