tentang Kami about_us_img

Panyadia produk terpadu pikeun aplikasi kakuatan listrik

Shanghai Malio Industrial Ltd. kantor pusatna di puseur ékonomi jeung finansial internasional Shanghai, Cina nu museurkeun kana usaha komponén pangukuran jeung bahan magnét. Kalayan taun-taun pangwangunan, ayeuna parantos dikembangkeun janten perusahaan industri anu ngahijikeun desain, panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan. Malio tiasa masihan anjeun rojongan hébat dina widang listrik kakuatan sarta éléktronika, alat-alat industri, instrumen precision, telekomunikasi, angin, tanaga surya sarta EV jsb.

aoutt

Pilih kami

Tempatna di hub ékonomi sareng logistik internasional, jasa laut sareng hawa anu merenah kami ningkatkeun efisiensi pengiriman.

Fokus jangka panjang dina pasar luar negeri, kami nyayogikeun produk konvensional sareng ngaropéa pikeun nyumponan kabutuhan palanggan di langkung ti 30 nagara sareng daérah di dunya.

Inventory nyukupan produk konvensional siap pikeun kiriman, sedengkeun produk ngaropéa bisa dirancang jeung dikirimkeun kalawan arrangements produksi efisien

  • item_info
  • item_info
  • item_info
yb

News & Kajadian

  • Overload Protection pikeun Motor Listrik

    Gambar termal mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngaidentipikasi bédana suhu anu katingali dina sirkuit listrik tilu-fase industri, dibandingkeun sareng kaayaan operasi normalna. Ku mariksa bédana termal tina tilu fase sisi-demi-sisi, teknisi tiasa gancang ningali anomali kinerja dina i ...

  • Naha pangropéa trafo diperyogikeun?

    1. Tujuan jeung wangun pangropéa trafo a. Tujuan pangropéa trafo Tujuan utama pangropéa trafo nyaéta pikeun mastikeun yén trafo sareng asesoris komponén internal sareng éksternal dijaga dina kaayaan anu saé, "cocog pikeun tujuan" sareng tiasa beroperasi...