tentang Kamiabout_us_img

Panyadia produk terpadu pikeun aplikasi kakuatan listrik

Shanghai Malio Industrial Ltd.kantor pusatna di puseur ékonomi sarta finansial internasional Shanghai, Cina nu museurkeun kana usaha komponén pangukuran jeung bahan magnét.Kalayan taun-taun pangwangunan, ayeuna parantos dikembangkeun janten perusahaan industri anu ngahijikeun desain, panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan. Malio tiasa masihan anjeun rojongan hébat dina widang listrik kakuatan sarta éléktronika, alat-alat industri, instrumen precision, telekomunikasi, angin, tanaga surya sarta EV jsb.

aoutt

Pilih kami

Tempatna di hub ékonomi sareng logistik internasional, jasa laut sareng hawa anu merenah kami ningkatkeun efisiensi pengiriman.

Fokus jangka panjang dina pasar luar negeri, kami nyayogikeun produk konvensional sareng ngaropéa pikeun nyumponan kabutuhan palanggan di langkung ti 30 nagara sareng daérah di dunya.

Inventory nyukupan produk konvensional siap pikeun kiriman, sedengkeun produk ngaropéa bisa dirancang jeung dikirimkeun kalawan arrangements produksi efisien

  • item_info
  • item_info
  • item_info
yb

News & Kajadian

  • Prinsip sampling ayeuna tina manganin tambaga shunt

    Manganin tambaga shunt mangrupakeun komponén lalawanan inti méteran listrik, sarta méteran listrik éléktronik ieu gancang ngasupkeun kahirupan urang jeung ngembangkeun sinambung industri home pinter.Beuki loba kulawarga mimiti ngagunakeun méteran listrik dihasilkeun manganin tambaga shunt.Ngaliwatan t...

  • Alat online anyar ningkatkeun jasa sareng ongkos instalasi méter

    Jalma-jalma ayeuna tiasa ngalacak iraha tukang listrikna bakal sumping pikeun masang méter listrik énggalna ngalangkungan smartphonena teras meunteun padamelan éta, ngalangkungan alat online énggal anu ngabantosan ningkatkeun tingkat pamasangan méter di sakuliah Australia.Tech Tracker dikembangkeun ku pangukuran pinter sareng intellige data ...