за насabout_us_img

Интегриран давател на производи за апликации за електрична енергија

Шангај Малио Индустриал Рибар.е со седиште во меѓународниот економски и финансиски центар во Шангај, Кина, кој се фокусира на бизнисите со мерни компоненти, магнетни материјали и соларни PV држачи.Со години на развој, Malio сега се разви во индустриска корпорација која го интегрира бизнисот за дизајн, производство и трговија.

Обезбедено е целосно решение за клиентите во областа на енергетска електрична енергија и електроника, индустриска опрема, прецизни инструменти, телекомуникации, енергија од ветер, сончева енергија и ЕВ итн.

надвор

Изберете нас

Со повеќе од 30 години искуство во индустријата, имаме длабоко разбирање за индустриските стандарди, најдобрите практики и новите трендови што ни овозможуваат да обезбедиме вредни увиди, да донесуваме информирани одлуки и да решаваме сложени проблеми.Обезбедуваме поперсонализирано и приспособено искуство кое одговара на специфичните барања на клиентите.

Способноста за вертикална интеграција на низводно и низводно синџири, како и поврзани индустриски синџири нè тера да обезбедиме целосно решение за клиентите, намалувајќи ги трошоците и зголемувајќи ја вашата ефикасност и продуктивност.

Системот за целосна гаранција за квалитет обезбедува производи со постојан квалитет и намалени дефекти и отпад.

Зрелиот систем по продажбата им овозможува на клиентите да побараат помош и да најдат решенија за сите проблеми со кои може да се сретнат со производите или услугите.

  • ставка_информации
  • ставка_информации
  • ставка_информации
yb

Вести и настани

  • Прецизност на напојувањето: Супериорноста на месинг терминалите во мерачите на енергија

    Месинг терминалите се суштинска компонента во енергетските броила и електричните броила.Овие терминали играат клучна улога во обезбедувањето ефикасно и точно функционирање на овие броила.Употребата на месинг терминали во енергетските броила е широко распространета поради нивната одлична в...

  • LCD дисплеј: Разбирање на LCD сегментот и TFT LCD дисплејот

    Со постојаниот развој и иновации во технологијата, на пазарот постојано се воведуваат нови и подобрени опции за прикажување.Една таква популарна опција е LCD дисплејот, кој доаѓа во различни форми како што се TFT LCD дисплеј и LCD сегмент.Во оваа статија, ...