bab kita about_us_img

Panyedhiya produk terpadu kanggo aplikasi tenaga listrik

Shanghai Malio Industrial Ltd. kantor pusat ing pusat ekonomi lan finansial internasional Shanghai, China sing fokus ing bisnis komponen metering lan bahan magnetik. Kanthi pirang-pirang taun pembangunan, saiki wis dikembangake dadi perusahaan industri sing nggabungake desain, riset, pangembangan, produksi lan adol. Malio bisa menehi dhukungan gedhe ing bidang listrik lan elektronik, peralatan industri, instrumen presisi, telekomunikasi, angin, energi surya lan EV etc.

aoutt

Pilih kita

Dumunung ing pusat ekonomi lan logistik internasional, layanan laut lan udara sing trep kita ningkatake efisiensi pengiriman.

Fokus jangka panjang ing pasar jaban rangkah, kita nyedhiyakake produk konvensional lan khusus kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing luwih saka 30 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Persediaan produk konvensional sing nyukupi siap dikirim, dene produk sing disesuaikan bisa dirancang lan dikirim kanthi pengaturan produksi sing efisien

  • item_info
  • item_info
  • item_info
yb

Warta & Acara

  • Proteksi kakehan kanggo Motor Listrik

    Gambar termal minangka cara sing gampang kanggo ngenali beda suhu sing katon ing sirkuit listrik telung fase industri, dibandhingake karo kondisi operasi normal. Kanthi mriksa beda termal kabeh telung fase sisih-sisih, teknisi bisa kanthi cepet nemokake anomali kinerja ing i...

  • Napa pangopènan trafo dibutuhake?

    1. Tujuan lan wangun pangopènan trafo a. Tujuan pangopènan trafo Tujuan utama pangopènan trafo yaiku kanggo mesthekake yen komponen internal lan eksternal trafo lan aksesoris tetep apik, "cocok kanggo tujuan" lan bisa digunakake...