babagan awake dheweabout_us_img

Panyedhiya produk terpadu kanggo aplikasi tenaga listrik

Shanghai Malio Industrial Ltd.kantor pusaté ing pusat ekonomi lan finansial internasional Shanghai, China sing fokus ing bisnis komponen metering lan bahan magnetik.Kanthi pirang-pirang taun pembangunan, saiki wis dikembangake dadi perusahaan industri sing nggabungake desain, riset, pangembangan, produksi lan adol. Malio bisa menehi dhukungan gedhe ing bidang listrik lan elektronik, peralatan industri, instrumen presisi, telekomunikasi, angin, energi surya lan EV etc.

aoutt

Pilih kita

Dumunung ing pusat ekonomi lan logistik internasional, layanan laut lan udara sing trep kita nambah efisiensi pengiriman.

Fokus jangka panjang ing pasar jaban rangkah, kita nyedhiyakake produk konvensional lan khusus kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing luwih saka 30 negara lan wilayah ing saindenging jagad

Persediaan produk konvensional sing nyukupi siap dikirim, dene produk sing disesuaikan bisa dirancang lan dikirim kanthi pengaturan produksi sing efisien

  • item_info
  • item_info
  • item_info
yb

Warta & Acara

  • Prinsip sampling arus tembaga shunt manganin

    Shunt tembaga manganin minangka komponen resistensi inti meter listrik, lan meter listrik elektronik kanthi cepet mlebu ing urip kita kanthi pangembangan industri omah sing cerdas.Akeh kulawarga wiwit nggunakake meter listrik sing diprodhuksi dening manganin tembaga shunt.Liwat t...

  • Alat online anyar nambah layanan lan tarif instalasi meter

    Wong saiki bisa nglacak kapan tukang listrik bakal teka kanggo nginstal meter listrik anyar liwat smartphone lan banjur menehi rating proyek kasebut, liwat alat online anyar sing mbantu nambah tarif instalasi meter ing Australia.Tech Tracker dikembangake kanthi pangukuran cerdas lan intelijen data ...