• nybanner

O tupe maua faaletausaga mo le atamai-metering-as-a-service e oʻo ile $1.1 piliona ile 2030

O tupe maua i totonu o le maketi o le lalolagi mo le atamai-metering-as-a-service (SMaaS) o le a oʻo atu i le $ 1.1 piliona i le tausaga i le 2030, e tusa ai ma se suʻesuʻega fou na tuʻuina atu e le kamupani atamai maketi Northeast Group.

I le aotelega, o le maketi SMaaS e faʻamoemoe e $ 6.9 piliona i le isi sefulu tausaga aʻo faʻateleina le faʻaogaina e le vaega o le faʻaogaina o le faʻataʻitaʻiga pisinisi "as-a-service".

O le faʻataʻitaʻiga a le SMaaS, lea e amata mai i le cloud-hosted smart meter software i mea aoga e lisiina le 100% o latou mita mita mai se vaega lona tolu, i aso nei o loʻo faʻatatau i se vaega itiiti ae faʻavavevave le faʻatupulaia o tupe maua mo tagata faʻatau, e tusa ai ma le suʻesuʻega.

Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o le cloud-hosted smart meter software (Software-as-a-Service, poʻo le SaaS) o loʻo faʻaauau pea ona avea ma auala sili ona lauiloa mo mea faʻaoga, ma o le taʻitaʻia o ao e tuʻuina atu e pei ole Amazon, Google, ma Microsoft ua avea ma vaega taua o le fanua fa'atau.

Ua e faitau?

O atunu'u o lo'o tula'i mai maketi o le a fa'apipi'iina le 148 miliona mita atamai i le isi lima tausaga

Fua fa'ata'ita'i e pulea ai le maketi tau feso'ota'iga atamai a Asia i Saute e $25.9 piliona

O lo'o ulufale atu le au fa'atau fa'atauva'a atamai i faiga fa'apa'aga fa'atasi ma 'au'aunaga o ao ma feso'ota'iga telefoni e atia'e polokalame fa'akomepiuta ma feso'ota'iga auaunaga.O le faʻamalosia o maketi ua faʻamalosia foi e auaunaga faʻatautaia, faʻatasi ai ma Itron, Landis + Gyr, Siemens, ma le tele o isi faʻalauteleina a latou vaega o ofo e ala i le tuʻufaʻatasia ma le mauaina.

O loʻo faʻamoemoe le au faʻatau e faʻalautele atu i tua atu o Amerika i Matu ma Europa ma faʻapipiʻi auala fou o tupe maua i maketi o loʻo tulaʻi mai, lea e faitau selau miliona mita atamai e faʻapipiʻiina i luga ole 2020s.E ui o loʻo tumau pea le faʻatapulaʻaina i le taimi nei, o poloketi lata mai i Initia o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina o auaunaga faʻatautaia i atunuʻu atinaʻe.I le taimi lava e tasi, o le tele o atunuu i le taimi nei e le o faʻatagaina le faʻaogaina o polokalama faʻapipiʻi ao, ma o faʻatonuga faʻatulafonoina o loʻo faʻaauau pea ona fiafia i tupe faʻafaigaluega i tupe faavae faʻatusatusa i faʻataʻitaʻiga mita faʻavae o loʻo faʻavasegaina o tupe faʻaalu O&M.

E tusa ai ma le tala a Steve Chakerian, o se tagata suʻesuʻe sinia suʻesuʻe i Northeast Group: “Ua silia ma le 100 miliona mita atamai o loʻo faʻaogaina i lalo o konekarate faʻatautaia auaunaga i le lalolagi atoa.

"E oʻo mai i le taimi nei, o le tele o nei poloketi o loʻo i totonu o le US ma Scandinavia, ae o loʻo amata ona vaʻaia e le aufaipisinisi i le lalolagi atoa le faʻatautaia o auaunaga o se auala e faʻaleleia ai le saogalemu, faʻaititia tau, ma selesele le atoatoaga o a latou tupe teu faʻafaigaluega."


Taimi meli: Apr-28-2021